Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’’ konulu toplantı yapıldı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan, işsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılması sebebiyle “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” konulu konferans İŞKUR İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansta Sinop İŞKUR İl Müdürlüğü Teknik Birimlerden Sorumlu Şube Müdürü Ercan Karabacakoğlu, uygulanacak teşvikler ve diğer çalışmalar, ilave İstihdam teşviki, programda uygulanacak destek tutarı ve destek süresi, bir senden bir benden istihdam teşviki, kurs ve program uygulamaları, asgari ücret desteği, engelli desteği ve eski hükümlü desteği konuları hakkında sunum gerçekleştirdi.

        Sunum sonrası konuşma yapan Sinop Valisi Hasan İpek, “Geçen yılki artı istihdam toplantısında da beraberdik ve o toplantıdan bu yana çok başarılı bir yıl geçirdik. Az önce anlatımı yapılan yeni teşvik programlarıyla da Sinop inşallah başarılı olacak. Sinop’ta iş dünyasının güzel bir ilerleme kaydettiğini gözlemliyorum. Kalkınma Ajansının başvurularında da bu çok açık ve net görüldü. Kastamonu 13 Çankırı 7 Sinop 46 tane proje başvurusu yaptı. Bu şunu gösteriyor: Hem bizler bu programları iyi anlatıyoruz hem de sizler iyi çalışıyorsunuz. İnşallah hep birlikte bu çalışma gayretiyle her şeyin daha iyiye gideceğini umuyor, katılımlarınız ve ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum. İŞKUR personeli arkadaşlarımı da başarılı anlatımlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

        İŞKUR Sinop İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Sinop Valisi Hasan İpek, Erfelek Kaymakamı Murat Mete, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, İŞKUR İl Müdürü Asaf Çalışır, Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, kurum müdürleri ve çok sayıda işveren katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa