Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’üncü grupta şampiyonluğu Hopa Spor kaptıran Kars 36 Spor yeniden BAL liginde yer almak için Sarıkamış Gençler Birliği Spor ile baraj maçına çıkacak.

        Kars Amatör Ligi’nde 20172018 sezonu şampiyonu olan Sarıkamış Gençler Birliği Spor ile Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu’nda karşılaşacak. 18 Nisan 2018 tarihinde oynanacak karşılaşmadan galip ayrılan takım 20182019 BAL Ligi karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacak.

        BAL Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, şampiyonluğu son anda kaçırdıklarını ve BAL liginin geride kaldığını söyledi.

        Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz, “Bu sezona çok iyi başladık. Son haftalarda şampiyonluğu kaçırdık. BAL Ligi geride kaldı. Önümüzde Sarıkamış Gençler Birliği Spor maçı var. Buna hazırlanıyoruz. Çok iyi bir ekibimiz var. Sarıkamış maçını kazanarak tekrar BAL ligine çıkmak istiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa