Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Munis Yıldırım'ın 'En çok bilimsel yayın yapan öğretim üyesi' sıralamasında dereceye girmiş olmasından dolayı “Erciyes Üniversitemiz ve şehrimiz adına mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz" dedi.

        Bilim insanların en önemli vasıflarının araştırmalarını paylaşmaları ve bu araştırmalarının bilimsel yayın ile dünya bilimine katkı sağlaması olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin 'Makarı Ulema' şehri olarak bilindiğini bugün de bu vasfını aldığı bu başarılar ile koruduğunu ve yine bilimin ve irfanın merkezi olduğunu kanıtladığını söyledi.

        ERÜ Tıp Fakültesi Fakültesi Tıbbi Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Munis Dündar, Tıbbi Genetik, Genetik, Moleküler Genetik ve Biyoteknoloji konularındaki çalışmalarıyla Türkiye’nin tanıtıldığını bu konulardaki makaleleri ve yayınları ile de bilime katkı sağladığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, şahsında kendilerini kutladığını ve başarı çalışmalarının devamını dilediğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa