Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Lisesi’nin öğrencileri, Karesi Belediye Başkanından talep ettikleri Ankara Meclis ziyareti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme taleplerini yerine getirdi.

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Balıkesir Lisesi öğrencilerinin Ankara’yı ziyaret taleplerini yerine getirdi. Başkan Yılmaz gençlerin "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istiyoruz" talebine karşılıksız kalmadı. Gençlerin talebini yerine getiren Başkan Yücel Yılmaz, 45 kişiden oluşan Balıkesir Lisesi öğrencilerini Ankara’ya uğurladı. Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan Türkiye Büyük Millet Meclis’inde gençleri karşılayarak AK Parti Grup toplantısına katılımlarını sağladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti grubuna yapmış olduğu konuşmalarını misafir bölümünden izleyen gençler, heyecanlı bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlediler. Grup toplantısının akabinde Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Karesi ilçemizden Balıkesir Liseli öğrenciler burada sizlerle görüşmek istiyor” talebini karşılıksız bırakmayan Cumhurbaşkanımız öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkanı bulan gençlerin heyecanlı olduğu görüldü.

        Balıkesir Lisesi öğrencileri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra Gazi Meclisi gezdiler. Öğrenciler daha sonra Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdikten sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Beştepe Millet Cami’ni ziyaret ederek, 15 Temmuz akşamı hain FETÖ terör örgütünün hedef alarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınına bomba atılan yerleri yerinde inceledi. Külliye’nin önünde inşa edilen Şehitler Abidesi ziyaret edildi.

        Balıkesir Lisesi öğrencileri Ankara ziyaretinin gerçekleşmesinde destek olan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve Ankara’da yalnız bırakmayan AK Parti Balıkesir milletvekili Kasım Bostan’a teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa