Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) nitelikli okulların listesini açıkladı. Açıklanan listede Aydın ilinden toplam 15 okul yer alıyor. MEB tarafından “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Yapılacak 2018 Yılı Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu” yayınlanırken; kılavuzla birlikte nitelikli liselerin listesi de belli olmuş oldu.

        Çine, Didim, Germencik, Kuşadası ve Söke’den birer okul, Nazilli’den 4, Efeler’den ise 6 okul yer alıyor. Aydın ilinden toplam 15 okulun nitelikli okul olarak belirlendi.

        Aydın ilinden nitelikli okullar listesinde yer alan okulların isimleri şöyle:

        Madran Anadolu Lisesi (Çine), Esra Karakaya Anadolu Lisesi (Didim), Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi (Efeler), Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Efeler), Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Efeler), Aydın Fen Lisesi (Efeler), Aydın Lisesi (Efeler), Aydın Sosyal Bilimler Lisesi (Efeler), Ortaklar Fen Lisesi (Germencik), Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi (Kuşadası), Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi (Nazilli), Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nazilli Fen Lisesi, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi, Yavuz Selim Anadolu Lisesi (Söke).

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa