Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri bankadan aldıkları promosyon ile okul kütüphanesine kitap alarak örnek bir davranış sergiledi.

        Banka promosyonuyla 150 kitap alan öğretmenler, kitapları törenle okul kütüphanesine teslim etti. Alınan kitaplar tefsir, edebiyat, kişisel gelişim, psikoloji, Arapça hikayeler ve tarih konularından oluştuğu belirtildi. Bu güzel davranışlarından dolayı öğretmenlere teşekkür eden Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Asım Kabak, “Okulumuz öğretmenleri aldıkları banka promosyon katkılarıyla kütüphanemize 150 kitap aldı. İçerisinde güncel kitaplar, tefsir, edebiyat, kişisel gelişim, psikoloji, Arapça hikayeler, tarih konularında birçok kitabın yer alıyor. Seçkin kitapları törenle kütüphane raflarına dizdik. Kitaplarımızın arasında yerel yazarlarımızın kitapları da yer alıyor. Kitaplar her seviyedeki okurları bekliyor. Öğretmen arkadaşlarımı bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa