Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Kılıç, FETÖ Terör örgütü ile mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin verdiği mücadelenin tabana yansımadığını belirtti.

        MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Kırşehir’de FETÖ ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin devletin en üst kademesinde verdiği mücadelenin aşağıya yansıması görülmüyor. FETÖ ile mücadele ediyorum bahanesiyle gerçek FETÖ'cüleri saklanıyor. Devlet kademelerine özellikle Milli Eğitim Müdürlüğünde bunun yansımaları çıplak gözle görülmektedir”denildi.

        İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

        "Kırşehir’de yaşanan olaylara bakıldığında FETÖ ile mücadelenin aksadığını veya göz ardı yapıldığını, üstünün kapatıldığını görmekteyiz. FETÖ ile mücadele ediyorum bahanesiyle gerçek FETÖ’cüleri saklayan mücadelenin önündeki en büyük engeldir. Devlet kademelerine, özellikle Milli Eğitim Müdürlüğünde bunun yansımalarının olduğunu çıplak gözle görülmektedir. Eğer şayet bunlar göremiyorlarsa bunlar korunmaktadır. FETÖ'lerin yakınları hale okul müdürlüklerinde tutulmaktadır. Bu engelin kaldırılması hepimiz için şarttır, vatan ve millet görevidir. FETÖ'yle mücadelede sonuç almak için projeyi hazırlayan mihraklar kadar, kripto damarın da tam manasıyla deşifresi, ardından da imhası çok acil ve kaçınılmaz bir ihtiyaçtır"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa