Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis kırsalında sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak'ın cenazesi, Adana’nın Pozantı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

        Bitlis kırsalındaki terör operasyonları sırasında PKK’lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak için memleketi Adana’nın Pozantı ilçesi Yukarıbelemedik Mahallesi’nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri ile askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

        Protokol, İzbudak’ın 1.5 sene önce evlendiği eşi Emine, annesi Teslime ve babası Necati’ye başsağlığı diledi. Şehidin annesi Teslime ile eşi Emine, tabutun başına gelerek gözyaşı döktü. Şehidin 6 aylık bebeğini kadın asker kucağında taşıdı. Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehidin cenazesi, Pozantı ilçesine bağlı Yukarıbelemedik Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

        Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak'ın 2015 yılında görev başladığında sosyal medya hesabından "Bittiii.. Sonunda jandarma uzman çavuşum" notunu paylaştığı görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa