Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yalnız yaşadığı evden dışarı çıkmayarak kendini içeriye kilitleyen yaklaşık 60 yaşlarındaki kadın, polis, itfaiye ve 112 Acil Servisi ekiplerinin birlikte yaptığı çalışma sonrasında dışarı çıkarılarak hastaneye götürüldü.

        Edinilen bilgiye göre Durak Mahallesi Domaniç caddesi üzerinde ikamet eden 60 yaşlarındaki N. Ç.'den uzun süre haber alınamaması üzerine şehir dışındaki yakınlarına, emniyet ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tarafından merdivenli araç ile yaşlı kadının oturduğu üçüncü kattaki evinin penceresinden ekipler eve girdi. Herhangi tıbbı müdahale yapılabilmesi için olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri çağırıldı.

        Yaşlı kadın evin içeriden kapısı açılarak çıkarıldı ve Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, N. Ç.’yi iyi bir şekilde gören yakınları rahat bir nefes aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa