Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan personele yönelik eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

        Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından desteklenen 6. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında ‘Autocad ve Revit’ eğitimleri veriliyor. Belediyede görevli mühendis, mimar ve teknik elemanların mesleki anlamda yeterli hale gelmelerine katkı sunmak amacıyla verilen eğitimler, 2 hafta sürecek.

        Eğitime katılan Etüt ve Projeler Daire Başkanı Cevdet Başer, Büyükşehir Belediyesi olarak kurum içi eğitimlere büyük önem verdiklerini söyledi. Bu eğitimlerle personelin kendi alanında daha verimli hizmet sunduğunu belirten Başer, şunları kaydetti:

        “Kurum içi eğitimler konusunda gerek Van Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu, gerekse Genel Sekreterimiz Mustafa Yalçın çok hassas davranıyorlar ve bu eğitimleri önemsiyorlar. Bizler de daha kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla personelimize Autodesk programları içerisinde sık sık kullanılan Autocad ve Revit eğitimlerini veriyoruz. Bu eğitimler, çalışma alanlarıyla ilgili olarak bir binanın planını yapmak, üretimi yapılacak bir makine parçasını çizmek, dekorasyonu yapılacak bir odanın modelini bilgisayar ortamında tasarlayabilmek için ihtiyaç duyulan tüm detayları burada işliyoruz. Buradaki temel amacımız, belediyede çalışan personellerin yeterliliklerini geliştirmek ve projeler hazırlarken projelerde hız kazanma, daha çok iş üretebilme ve projeye hakimiyeti sağlamalarına yardımcı olmaktır.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa