Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Büyükşehir Belediyesinin seralarında yetiştirilen yaklaşık 110 bin lale, kentin park, refüj ve yeşil alanlarını süslemeye başladı.

        Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından Edremit ilçesi Süphan Mahallesi’ndeki doğalgazlı seralarda yetiştirilen lale soğanları; park, refüj ve yeşil alanlara dikilmişti. Kentin dört bir tarafına ekipler tarafından dikilen yaklaşık 110 bin lale soğanı, çiçek açmaya başladı. Rengarenk görüntüleriyle Van’a ayrı bir güzellik katan laleler, şehirde adeta görsel bir şölen havası estiriyor.

        Daha yeşil, daha güzel bir Van için çalıştıklarını belirten Park ve Bahçeler Daire Başkanı Harun Tutar, “Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatları doğrultusunda Van’da park, bahçe ve kaldırımlara büyük önem veriyoruz. Vatandaşımız baharın gelmesiyle sıcak havanın tadını parklarda çıkarıyorlar, bizler de onların bahar aylarının tadını ve rengini yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun için park ve bahçelere lale diktik. Yine şehrin güzel görünmesi adına da ana caddelerdeki saksılara, kavşak ve refüjlere de dikim gerçekleştirdik. Her şey güzel bir Van için” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa