Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Gercüş ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü yapılan yağmur duası sonrası yağan nisan yağmuru ilçede bulunan çiftçilerin yüzünü güldürdü.

        Bu yıl kurak gecen mevsim nedeniyle Batman'ın Gercüş ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü İlçe Müftülüğü tarafından yapılan toplu duanın ardından bu yıl ülkede ve özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan kuraklık nedeniyle ilçesinde yağmur duası yapılmış ve kurban kesilmişti yapılan toplu duanın ardından yağan yağmur ilçede bulunan çiftçinin yüzü güldü. Yağmur yağmasının ardından ortaya çıkan gök kuşağı ise renkli görüntüler oluştu. Yağan yağmurun ardından sevinçlerini dile getiren çiftçilerden Süleyman Yavuz ve Hüseyin Soyvural “Kış aylarında yağmurun olmaması nedeni ile tedirgin olduklarını ancak dün yağan yağmur nedeni ile yüzümüzün güldüğünü ve bu yağan yağmur ile tedirginliklerimizin azaldığını ve inşallah devam eder” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa