Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ta bir lise, düzenlediği kermes ile elde ettiği gelirin tamamını Mehmetçik vakfına bağışladı.

        Onikişubat ilçesinde bulunan Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mehmetçik'e destek için kermes düzenledi.

        Okul müdürü Hali İbrahim Çolakkadı, ne yapsalar askerlerin haklarını ödeyemeyeceklerini belirterek, "Bu zamana kadar milyonlarca şehit verdik ve ne yapsak asla ve asla yerleri dolmayacak. Biz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber elimizi de taşın altına koymaya çalışıyoruz. Bize düşüncelerini aktaran okulumuz öğrencimiz Emrecan Dağaçan 2 yıldır bütün aktivitelerde her şeyin en iyisinin olabilmesi için ekip halinde çalışmalar yapıyor. Bu kadar duyarlı olmasından dolayı başta ilgili öğretmenlerimizden daha sonra bu organizasyonda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Allah yaptıkları ve yapacakları hayırları kabul etsin” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa