Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Ticaret Borsası'nda (ATB) göreve yeniden seçilen Şahin Bilgiç ve ekibi görev bölümü yaptı. ATB Yönetim Kurulu Başkanlığına Şahin Bilgiç seçilirken Meclis Başkanı Osman Bağış oldu. Bilgiç, ""Hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

        Meclis, yönetim ve disiplin kurulları ile TOBB delege seçimleri sonucu Meclis Başkanı Osman Bağış, yardımcısı Faruk Canatar, katip üye Abdullah Kaçar oldu.

        Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Yumuşak, Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Yasin Milli olarak belirlendi. Meclis üyeleri de Ahmet Rende Şendağ, Seçil Sarısoy, Masum Ökmen, Zülfikar Pamuk, Mehmet Akif Coşgunoğu ve Adnan Kaymaz’dan oluştu.

        "Gayretlerimiz devam edecek"

        TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yaptığı açıklamada, ekip olarak güzel çalışmalara imza attıklarını, üyelerinin hizmete oy verdiğini, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Bilgiç, “Seçimlerimiz bitti. Sizlere ve destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Adana Ticaret Borsası Türkiye’nin en önemli borsalarının başında geliyor. Önümüzdeki dört yıl içerisinde yeni borsa kompleksimizle birlikte Adana ve bölge ekonomisini daha güçlü yapma gayreti içerisinde olacağız. Üyelerimiz ağır bir yük yükledi üzerimize. Bu yükün üstesinden hep birlikte ortaya koyacağımız büyük gayret ve çalışma ile kalkacağız. Meclis ve yönetim olarak hep bu gayret içerisinde çalışacağız” dedi.

        Adana'nın tarım, ticaret ve sanayi kültürü ile en gelişmiş şehirlerin başında geldiğini de söyleyen Bilgiç, “Adana tarımın başkenti konumundadır. Adanamıza rehber olacak çalışmalarımızı, dayanışmamızı diğer oda, borsalar, OSB’mizle, valimiz ve belediye başkanlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte çalışarak hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

        “Yeni seçilen arkadaşlara başarı diliyorum”

        ATB Meclis Başkanlığını üç yıl yürüterek Osman Bağış’a devreden Sabahattin Yumuşak ise konuşmasında, tüm üyelere uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, önemli olanın makamlarda hoş bir seda bırakmak olduğunu söyledi. Yumuşak, yeni seçilen üyelere hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.

        Göreve yeni seçilen ATB Meclis Başkanı Osman Bağış'da, 10 yıldır ekip ruhu ile çalıştıklarını belirterek, "Başkan ya da üye farketmez hepimiz Adana için ülkemiz için çalışıyoruz. Önemli olan hizmettir. Beni bu göreve layık görüp, seçtiğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarımız giderek artacaktır” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa