Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, ile yönetim kurulu üyeleri Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ederek projelerini anlattı.

        DTB Yönetim Kurulu ve meclis üyelerini makamında kabul eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, DTB Başkanı Engin Yeşil ve ekibine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. DTB Başkanı Engin Yeşil ise borsa seçimlerinin ardından Diyarbakır’a vaat ettikleri projelerin bulunduğunu belirterek, "İlk işimiz olarak önümüzdeki süreçte bu projelerimizi yerine getirmek olacaktır" dedi.

        Başkan Yeşil TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na başta lisanlı depo projesi olmak üzere üyelere yönelik modern hububat alım satım merkezi gibi bir çok yeni projeleri hakkında detaylı bilgiler aktardı.

        Hisarcıklıoğlu'na Diyarbakır'dan tam destek

        Mayıs ayında yapılacak TOBB seçimlerinde de Diyarbakır olarak M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na destek verdiklerini açıklayan DTB Başkanı Yeşil,"Başta TOBB Başkanımız olmak üzere TOBB’un bütün projelerini destekliyoruz. Desteğimiz sonuna kadarda Rifat başkan ile olacak" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa