Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

        Karabük Valisi Kemal Çeber beraberinde Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret ettiler.

        Geçen günlerde Vali Kemal Çeber başkanlığında gerçekleştirilen Turizm Değerlendirme Toplantısında projelendirilen “Yenice Şeker Kanyonu Yürüyüş Parkurlarının Belirlenmesi ve Oluşturulması, Eskipazar Hadrianapolis Antik Kentine ilişkin düzenlemeler, Yenişehir Sinemasının Restorasyonu, Safranbolu Tabakhane Bölgesinin Turizme Kazandırılması ve Keltepe Bölgesinin Turizm Alanı İlan Edilmesi” ile ilgili çalışmalar görsel materyaller ile desteklenerek hazırlanan dosya Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a sunuldu.

        Projelerden oldukça etkilenen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, sunulan projelerle ilgili olarak gerekli çalışmaların bir önce başlatılması için gerekli talimatları vererek Eylül veya Ekim ayında Batı Karadeniz Kültür ve Turizm Çalıştayı’nın Safranbolu’da gerçekleştirilmesi talimatını da verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa