Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak katlı yer altı otoparkının inşaat çalışmalarının başlatılabilmesi amacıyla 7 adet ağaç, iş makineleriyle toprağı ile birlikte sökülerek Hürriyet Mahallesi’nde bulunan 9. Fırka Anıtı ve Parkı’na nakledildi.

        1984 yılından 2014 yılına kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası olarak kullanılan ve Tekirdağ’ın büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte Büyükşehir Belediyesine devredilen eski binanın depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkıldı. Binanın bulunduğu alanda kent merkezinde yaşanan park alanı yetersizliğini gidermek amacıyla katlı yer altı otoparkı açılacağı ve üst kısmı Tekirdağ’a yakışır, kent estetiği ile uyumlu, modern bir park ve meydan olarak düzenleneceği bildirildi.

        Katlı yer altı otoparkının inşaat çalışmaları başlatılmadan önce ağaçlara ve çevreye zarar verilmemesi amacıyla önlem alındığı bildirildi. Projenin hayata geçirildiğinde Tekirdağ’ın modern ve estetik bir meydan ve katlı yer altı otoparkına kavuşacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa