Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sepaş Enerji, oyuncak tarihini hem çocuklarla hem de büyüklerle buluşturan İstanbul Oyuncak Müzesi’nin enerji sponsoru oldu.

        Sepaş Enerji sunduğu hizmetlerin yanı sıra kültür ve sanata verdiği desteği de sürdürüyor. Bu kapsamda Oyuncak Müzesi Sergisi’ni Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1 milyon kişiyle buluşturan Sepaş Enerji, şimdi de İstanbul Oyuncak Müzesi’nin enerji sponsoru oldu. Sepaş Enerji’nin Oyuncak Müzesi’ni desteği kapsamında Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de yaşayan halka da yıl içerisinde çeşitli sürprizleri olacak.

        İstanbul Oyuncak Müzesi 23 Nisan 2005 tarihinde şairyazar Sunay Akın tarafından kuruldu. Sunay Akın’ın 20 yılda 40’ı aşkın ülkedeki koleksiyonerlerden, antikacılardan ve açık arttırmalardan satın aldığı oyuncaklarla kurulan İstanbul Oyuncak Müzesi'nde sergilenmeye başladı. Oyuncak Müzesi Sergisi, Sepaş Enerji’nin desteğiyle 2017 yılında Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de bölge halkı ile buluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa