Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak’ta Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıldönümü kutlamalarına katılmaya hazırlanan Uşak Valisi Salim Demir’in ablasının vefat haberi tören alanını hüzne boğdu.

        Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda düzenlenen Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıldönümü Kutlamalarına katılmaya hazırlanan Uşak Valisi Salim Demir’e memleketinden acı haber geldi. Ablası Hatice Deryol’un Kayseri Bünyan ilçesinde vefat ettiği haberini alan vali Demir, törenlere katılmadan Bünyan’a hareket etti.

        Uşak’ta Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

        Atatürk Anıtı’nın önünde düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, günün anlam ve önemini simgeleyen çelengi anıta koydu. Ergüder, konuşmasında şunları söyledi: “Mensubu olmaktan her zaman onur duyduğumuz, Emniyet Teşkilatı, Türk halkına en iyi hizmete verebilmek için sürekli, yeniden yapılanmanın dinamizmi içerisinde personel kalitesini yükselterek yeni teknolojileri ve gelişmeleri yakından takip ederek uygulamaktadır. Kuruluşundan bugüne kadar Türkiye Cumhuriyetinin vatanı ve milleti ile bölünmezliğini, demokratik ve laik cumhuriyeti korumak, vatandaşlarımızın can, mal ve namus güvenliğini sağlamak için gecemize gündüzümüze katarak her zaman onur duyduğumuz görevimiz ifa ederken, gece evinde yatan insanımızın, evine giren hırsızın vebalinin bizde olduğunu, işimizi iyi ve doğru yapmanın bir ibadet olduğunu, gayemizin hizmet etmek ve Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu, yoksa nefis ve arzularımız ayakta tutmak olmadığını, her daim teşkilat olarak bilenlerdeniz

        Uşak İl Emniyet Müdürlüğü olarak Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 173. Yılı münasebeti ile düzenlediğimiz törenlere teşrifleri ile bizleri onurlandıran tüm değerli dostlarımıza şükranlarımı, sevgi ve saygılarımla sunuyorum.”

        Törenler, mehter takımı eşliğinde kortej oluşturularak Emniyet Müdürlüğü önüne gidilmesi ve burada yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa