Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, kurumlarına verdiği desteklerden dolayı Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür plaketi takdim etti.

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek, kurumlarına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür eden Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, yaptıkları her projede yanlarında gördükleri Adıyaman Belediyesine ve Başkan Kutlu’ya minnettar olduklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise ortak amaç Adıyaman olduğunda üzerlerine düşen her göreve hazır olduklarını belirterek, Atasoy’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

        Ziyaret sonunda Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür plaketi takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa