Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA'da 'bıçaklı kavga' ihbarı üzerine olay yerine giden polis, kavga yerine sürpriz bir kutlamayla karşılaştı. İhbarı yapan grup, Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle, olay yerine gelen polisleri, dev Türk bayrağıyla karşıladı, pasta kesip ikram etti.

        Down sendromlular ve engelli vatandaşlar için sosyal aktiviteler düzenleyip, onlara yardımcı olan `Eren'den Sonra İyilik Hareketi´ adlı topluluk, '10 Nisan Polis Haftası' nedeniyle Zafer Meydanı'nda bir araya geldi. Ardından grup üyeleri, polisi telefonla arayıp 'Zafer Meydanı'nda bıçaklı kavga var' ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavga yerine kendilerini dev Türk bayrağı, pasta ve karanfillerle karşılayan kalabalığı görünce şaşırdı. Grup üyeleri, polislerin gününü kutlayıp, pasta keserek ikram etti, karanfil dağıttı. Ardından polis ve grup üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa