Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Adıyaman’ın Besni ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

        Besni Osman İsot Endüstri ve Meslek Lisesinde düzenlenen törene, Kaymakam Ahmet Gencer, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Mustafa Yonarkol, İlçe Jandarma Komutan Vekili Arif Bekar, Köseceli Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, Besni Cumhuriyet Savcısı Emre Vurmaz, Besni Hakimleri İbrahim Halil Bakır ve Veysi Vural, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, kurum amirleri, sivil toplum örgütleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

        Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, “Şahadete eren aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimiz şükranla anıyor, şehitlerin bize emaneti olan ailelerine, halen görevleri başında olan meslektaşlarıma ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum. Ayrıca Besni’mizin medarı iftiharı Erdemoğlu ailesi, İlçe emniyet müdürlüğümüz araç filosuna 1 yeni araç daha hibe ederek ilçemizin huzur ve güvenine katkıda bulundukları için Ali Erdemoğlu’na şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Şiir dinletisi sonrası Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik Öğretmenlerinden Cem Önal, İdris Zararsız ve Mehmet Çalışkan tarafından Türk Halk Müziği dinletisi yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa