Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Jeet Kune Do takımı geçtiğimiz hafta Kocaeli’nde yapılan iller arası Jeet Kune Do Şampiyonasından 9 birincilik alarak döndü. Şampiyonaya katılan 14 sporcudan 9’u birincilik, 4’ü ikincilik, 1’i de üçüncülük madalyası kazanırken kulüp, takım olarak da Türkiye ikincisi oldu.

        Geçtiğimiz hafta Kocaeli’nde yapılan İller arası Jeet Kune Do Şampiyonasına katılan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüne bağlı 14 sporcu, toplamda 110 sporcunun katıldığı müsabakada takım halinde ikincilik kupasını alarak Manisa’ ya döndüler. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının her zaman Ülke içi ve Ülke dışında birçok dereceye imza attıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcuları, yine büyük galibiyetler elde etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kocaeli’de yapılan iller arası Jeet Kune Do Şampiyonasına katılan 14 sporcumuzun tamamı 110 kişinin katıldığı şampiyonadan farklı dereceler elde ederek madalyalarını aldı. Yapılan Jeet Kune Do Şampiyonasında 9 sporcumuz üstün gayretleri ile güçlü rakiplerini yenerek birincilik madalyası almışlardır. Bunun yanı sıra 4 sporcumuz ikinci olurken, 1 sporcumuz da üçüncülük elde etmiştir. Müsabakada takım halinde ev sahibi Kocaeli şampiyon olurken, Manisa'yı temsilen giden Jeet Kune Do Takımımız şampiyonanın ikincisi olmuştur. İstanbul ise aynı şampiyonada takım halinde üçüncülüğü elde etmiştir. Her zaman olduğu gibi bu seferde bizlerin göğsünü kabartan tüm sporcu kardeşlerime hem teşekkür ediyor, hem de hepsini tebrik ediyorum. Antrenörümüz Kaan Levent hocamızı da kutluyor, yeni ve daha güzel başarılar beklediğimizi de ifade etmek istiyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa