Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küresel bir sorun haline gelen “göç” konusu Antalya’da yapılacak seminerde 3 gün boyunca tüm yönleriyle ele alınacak.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Kurumları (EVBB) tarafından gerçekleştirilecek “Yeni Göç: Geleceğimiz İçin Küresel Bir Mücadele” konulu seminer 1113 Nisan tarihleri arasında Rixos Downtown Otel’de yapılacak. Fransa, İtalya, Yunanistan, Almanya ve Avusturya’nın bazı tanınmış ve etkili üyeleri ile birlikte, göçmenlerin entegrasyonu ve yeniden entegrasyonu için Türkiye, Avrupa, transit ülkeler ve Kuzey Afrika’ya komşu ülkelerde mülteci ve göçmenler için eğitim ve öğretim girişimlerinin uygulanmasına ilişkin fırsatlar arayan Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Kurumları’nın öncülük ettiği seminere, göç, göçmen ve mülteciler konusunda çalışmalar yapan uzmanlar katılacak. Fransa, İsrail ve Avrupa Birliği’nden araştırmacıların da katılacağı seminerde Türkiye’deki ve Yunanistan’daki göçe genel bakış konularının yanı sıra, zorunlu göçün topluma etkisi, Türkiye ve Avrupa’da nitelikli iş gücünün gelecekteki talebi ve menşe ve ev sahibi ülkelerde potansiyel göçmenlerin eğitimi de çalışma grupları tarafından ele alınacak.

        Seminer sonunda elde edilen nihai sonuçlar Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Kurumları ve ortaklar tarafından gerçekleştirilecek sonraki çalışmalara ışık tutacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa