Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2. Okullar arası Bisiklet Yarışı yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 200 bisikletçi, birinci olabilmek için pedal çevirdi.

        Yunusemre Belediyesi, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği’nin organizasyonuyla 2. Okullar arası Bisiklet Yarışı gerçekleştirildi. 45 okul ve 150’den fazla öğrencinin katıldığı bisiklet yarışları Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) önünden başladı. Şenlik havası şeklinde geçen yarışlar kapsamında bisiklet sporcuları büyük heyecan yaşadı. Özellikle Yıldızlar ve gençler kategorilerindeki yarışlar adeta nefes kesti. Yunusemre Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar, belediye olarak sporu ve sporcuyu desteklediklerini belirterek, “Belediye olarak kurulduğumuz günden beri Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sporun her branşını desteklediğimiz gibi bisiklet sporunu da destekliyoruz. Bisiklet yarışlarına belediye olarak katkı veriyoruz. Okullar arası Bisiklet yarışını destekledik” dedi.

        Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa