Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Ticaret Odasında (BTO) yeni yönetim kurulunun üyeleri belli oldu.

        Balıkesir Ticaret Odası'nın 18 Komitede gerçekleşen organ seçimlerinde oda meclis asil üyeliğine seçilen 47 kişinin davet edildiği seçimlerde Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçildi. Rahmi Kula'nın başkanlığa seçildiği odanın yeni yönetim kurulunda Emrah Bilcanlı , Barış Aydın , Ender Akça , Orçun Eğinlioğlu , Volkan Altınöz , Erdem Özer , Onur Ortaköylü , Metin Baykan , Cem Soydan ve Faruk Demiraslan isimleri yer aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeliğine ise Emrah Bilcanlı , OkanTelaşeli , Hüseyin Yüksel Camcıoğlu, Cem Ovacık , Barış Aydın ve İbrahim Onur getirildi. Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Abdullah Köse, Mehmet Erdoğan, Ahmet Şensoy, İbrahim Mutlu, Ogan Çağan ile Tanın Güven seçildi.

        Altıeylül İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleşen seçimlerin ardından seçilen meclis üyeleri daha sonra meclis başkanı ve yardımcılarını seçti. Yapılan seçimin ardından Okan Telaşeli Meclis Başkanlığı’na, Ömer Işıklar 1. Meclis Başkan Yardımcılığı'na, İbrahim Onur 2.Meclis Başkan Yardımcılığı'na, Burak Sezginsoy da Meclis Katip üyeliği'ne seçildi.

        Seçimler sonunda kısa bir açıklama yapan BTO Başkanı Rahmi Kula, “Meclis üyesi arkadaşlarımızla, Üst Kurul Delegelerimizi, Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Disiplin Kurulu, Meclis Başkanlığı ve Katip Üyesini seçmek için sandık başına gittik. İlgili kurul ve komisyonlarda görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Tüm projelerimiz ile birlikte üyelerimize ve şehrimize hizmete başlıyoruz. Meclisimizde görev alan arkadaşlar ile birlikte bize destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bize güvenen üyelerimize mahcup olmamak için tüm meclisimiz olarak bütün gücümüzle çalışacağız. Görev süremiz boyunca üyelerimizin verdiği emaneti en iyi şekilde koruyarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Seçim günü de söylediğimiz gibi Balıkesir Ticaret Odası hepimizin odasıdır” dedi.

        Kula, yeni görevinden dolayı ziyaretine gelen ve tebriklerini ileten kişilere teşekkür ederek, tebrik için çiçek göndermeyi düşünenlerin bunun yerine Afrin’de kahramanlık destanı yazan askerler adına Mehmetçik Vakfı’na katkıda bulunmalarını rica etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa