Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yıldönümü, Mersin'in Bozyazı ilçesinde törenlerle kutlandı.

        Bozyazı 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenk koyan İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 173. yılını kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

        Son yıllarda yaptığı büyük atılımlar sonucu değişen dünya şartlarına ve gelişen suç çeşitleriyle mücadele usul ve esaslarına uyum sağlamada Türk polisinin büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Ekici, “Bunun sonucu olarak da gerek yurt içerisinde, gerekse uluslararası alanda başarılı birçok operasyona imza atmış, hatta diğer ülke polis teşkilatlarınca da bilgi ve tecrübesine başvurulur hale gelmiştir. Ülkemizde, huzur ve güvenin sağlanmasında kazanılan üstün başarı, milletimizin polisine olan haklı güvenini ve manevi desteğini bir kat daha arttırmıştır. Ancak, teşkilatımızın elde ettiği başarıdan rahatsız olan bazı karanlık güç ve çevreler olabilir. Bunların teşkilatımızı yıpratmak için fiziki saldırıları ve değişik psikolojik yöntemleri bizleri yolumuzdan alıkoyamaz. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

        Konuşmanın ardından Bozyazı Kaymakam Vekili Mehmet Kurdoğlu , günün anısına polislerle toplu resim çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa