Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin ‘altın çocukları’ Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’in aynı zamanda hocası da olan TGF Yağlı Güreş Asbaşkanı Mehmet Ayan, her iki güreşçinin de Kırkpınar’da güreşebilmeleri için kendileriyle 2020 Tokyo’da olimpiyat şampiyonu olma pazarlığını yaptıklarını söyledi.

        TGF Yağlı Güreş Asbaşkanı Mehmet Ayan, Edirne Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        'Altın çocuklarla' 2020 pazarlığı

        Ayan, bir gazetecinin ‘Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’i ne zaman dualı çayır Er Meydanı’nda görebileceğiz’ sorusuna, “Ben aynı zamanda biliyorsunuz Taha ve Rıza’nın hocasıyım. Şunu söyleyeyim, Taha ve Rıza bizim Olimpiyatta bütün branşlarda madalya beklediğimiz kardeşlerimiz. Bunların burada Kırkpınar’da güreşme şansı 2020’den sonra. Biz Taha Akgül ile de şöyle bir pazarlık yaptık; tabi Rıza da, Taha da Kırkpınar’da güreşmek istiyor. İkisi de 2020 Tokyo’da Olimpiyat şampiyonu olursa 2020’den sonra ikisini de inşallah çayırlarda göreceğiz” şeklinde cevap verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa