Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’nın (SağlıkSen) talebi doğrultusunda çocuk kreşi için çalışmalara başladı.

        SağlıkSen Antalya Şube Yönetimi, İl Sağlık Müdürlüğünün Kepez Devlet Hastanesi yanındaki yeni hizmet binasına taşınmasından dolayı İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sağlık alanındaki sorunların masaya yatırıldığı görüşmede Hülür, sağlık çalışanlarının en büyük sorunlarından biri olan kreş sorununa çözüm bulunması yönünde talimat verdi.

        SağlıkSen Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, sağlık çalışanlarının iyi şartlarda hizmet vermesinin tüm vatandaşlara olumlu yansıması olacağını söyledi. Kuluöztürk, “Sağlık çalışanlarının en önemli sorunları arasında kreş ihtiyacı vardı. Sağlık Müdürümüzün de talimatı ile çocuklarını emanet edebilecekleri bir kreşe kavuşacakları müjdesini aldık. Sağlık Müdürümüze çözüm odaklı yaklaşımlarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa