Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT Aydın Başmüdürü İbrahim Barutçu, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

        Geçtiğimiz aylarda göreve yeni atanan PTT Başmüdürü İbrahim Barutçu, Başkan Özakcan'a nezaket ziyaretinde bulundu. PTT Aydın Başmüdürlüğü Yapı ve Teknoloji Müdürü Teoman Oğuzlu'nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Özakcan, İbrahim Barutçu'ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Efeler Belediyesi olarak imkanlar dahilinde tüm kamu kurum ve kuruşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Özakcan, PTT'ye kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

        PTT Aydın Başmüdürü İbrahim Barutçu da, Başkan Özakcan'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

        Ziyaret sonunda PTT Aydın Başmüdürü İbrahim Barutçu tarafından Başkan Özakcan'a İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonları'ndan, PTT'nin tüm Türkiye genelindeki posta hatlarını gösteren 'Harita Kataloğu'nu hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa