Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 19841985 eğitimöğretim dönemi mezunları ile 20172018 eğitim öğretim yılında mezun olacak ilkokul öğrencileri düzenlenen etkinlikler sonrasında Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk koyup saygı duruşunda bulundular.

        Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulunu 1985 yılında bitirerek mezun olan öğrenciler kurumdan 2018 yılında mezun olacak olan minik öğrencilerle Anıtkabir’de bir araya geldi. 33 yıl önce aynı eğitim kurumundan mezun olan öğrencilerle 33 yıl aradan sonra mezun olacak öğrencilerin bir araya gelmesi duygusal anlara neden olurken kafile, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Ankara’nın çeşitli yerlerinde de incelemeler yapan GKV’li kafile ziyaretlerini tamamladıktan sonra Gaziantep’e döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa