Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'da ikamet eden bir grup vatandaş, Diyarbakır, Mardin ve Batman illerinde bulunan tarihi ve turistik yerleri görebilmek için bir gezi turu düzenledi.

        Terör olaylarının son bulmasıyla sakinleşen Güneydoğu il ve ilçeleri turist kafilelerinin uğrak yerleri haline gelmeye başladı. Sakarya’dan Diyarbakır, Mardin, Hasankeyf ve Batman illerine seyahat eden kafile, yol güzergahında Nusaybin’de davul zurnalı törenle karşılandı. Nusaybin ilçe halkı ve yerel idareciler tarafından törenle karşılanan Sakaryalılar durumdan yaşadıkları memnuniyeti dile getirerek, bu tür gezilerin daha sık yapılması gerektiğini belirttiler. Geziyi düzenleyen kafile başkanı, tüm halkın bu güzellikleri mutlaka görmesi gerektiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa