Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

        Başkan Toksoy mesajında, “Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle güvenliğimizin garantisi olan tüm polislerimize yaptıkları bu kutsal ama zor görevde başarılarının devamını diliyorum. Polis Teşkilatımız; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve gözetmek, kamu düzenini tesis etmek, suç işlenmesini önlemek ve suç işleyenleri adalete teslim etmek için gece gündüz demeden canı pahasına çalışan temel kurumlarımızdan bir tanesidir. Polis Teşkilatımız, icra ettiği zor görevler bakımından ülkemizde barış ve kardeşliğin garantisi olurken fedakârlık noktasında da en zor mesleklerin başında gelmektedir. Gücünü halkımızdan ve kanunlardan alan kahraman Türk Polis Teşkilatı; toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakârca çalışırken, gerektiğinde canını dahi hiçe sayarak milletimizin haklı güvenini ve takdirini kazanmıştır. Şehit Polislerimize Allah’tan rahmet gazilerimize şükranlar sunuyorum. Tüm Polislerimizin polis haftasını kutluyorum.” Dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa