Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI'nın Eleşkirt ilçesinde, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, polisler tarafından vatandaşlara üzerinde ay-yıldız bulunan sütlaç ikramında bulunuldu.

        Eleşkirt ilçe Emniyeti Müdürlüğü, etkinlikler çerçevesinde düzenlenen törenle sabah saatlerinde hükümet konağı önünde Atatürk anıtına çelenk koydu. Daha sonra Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, ilçe emniyet teşkilatını kabul etti. İlçe emniyet amiri ve emniyet personeli, daha sonra 1981 ylında şehit olan Eleşkirtli komiser yardımcısı Şahmerdan Ağsakal'ın kabrini ziyaret etti. Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı'nın da katılımı ile Eleşkirt Merkez Camisi'nde şehit polis memurları için mevlit okutuldu. Mevlidin ardından cami önünde halka üzerinde ay yıldız desen bulunan 700 adet sütlaç ikram edildi.FOTOĞRAF

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa