Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde, görme engeli bulunan, 5 çocuk babası Hamza A., eşi evi terk edince, av tüfeği ile yaşamına son verdi.

        Ergani'nin Gözekaya Mahallesi'nde toprak damlı 2 odalı evde oturan, 3 ayda bir engelli maaşı ile geçimlerini sağlamaya çalışan Hamza A., yaşadıkları ekonomik sorunlar yüzünden eşi Hülya A. ile tartıştı. Tartışmanın ardından Hülya A., 3 oğlunu da alıp, evi terk etti. 1 kızı evli olan Hülya A., dün sabah erken saatlerde eve gelip babasıyla kalan kızını da aldı. Kaldığı baba evinden cep telefonuyla eşi Hamza A.'yı arayan Hülya A., eşyaları da almaya geleceğini söyledi. Bunalıma giren Hamza A., dün gece evdeki av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

        Gelen jandarma ekibinin yaptığı incelemeden sonra Hamza A.'nın cesedi, Ergani Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan otopsinin ardından Hamza A.'nın cenazesi, bugün Gözekaya Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa