Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm Emekliler Derneği (TÜMEMEKDER) Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, TBMM'ye sundukları 10 talepten 4'ünün hükümet tarafından proje kapsamına alındığını açıkladı.

        TÜMEMEKDER Çukurova Şube Başkanı Kaya İHA muhabirine yaptığı açıklamada emekliler için TBMM'ye sundukları 10 talepten 4’ünün hükümet tarafından proje kapsamına alındığını belirtti.

        Kaya, proje kapsamına alınan dört maddeyi şöyle sıraladı:

        “Emekliler olarak en büyük kazanımlarımızdan biri, Adana’da yapılacak olan TOKİ konutlarıyla 112 emekli ev sahibi olacak. Öte yandan, emekliye verilmesi istenen senede çift ikramiye ve emekli maaşının asgari ücrete endekslenmesi konusunda çalışıyorlar. Önümüzdeki günlerde daha güzel gelişmeler olacak. TÜMEMEKDER olarak yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.“

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa