Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ta Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı “Türk Polisi adam gibi liderlerin adam gibi devlet adamlarının hep daim arkasında olacaktır. Biz de bunların mensupları olmaktan Türk polisi olmaktan şeref duyuyoruz, onur duyuyoruz gününüz her gün bizim günümüz. 10 Nisan sadece temsili bir gün onun için deliye her gün bayram polise her gün bayram” dedi.

        Zonguldak Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından il Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Turanlı, 10 Nisan’ın sadece temsili bir gün olduğunu polise her günün bayram olduğunu ifade ederek, “Devlet bize emanet, millet bize emanet biz onlar için uyumuyoruz. Onlar için gece gündüz her gün ayaktayız. Herhangi bir problem yok, herhangi bir sıkıntı yok, memleketimiz güçlü kuvvetli Türk polisi eskisinden olduğundan daha çok güçlü ve daha çok kudretli ve daha çok kuvvetlidir. Zonguldak’ın tüm ilçeleri bütün teşkilatı burada sadece merkez de bulunan polisler değil. Oradayız, buradayız hep beraberiz. Atamızın izinde atamızın önünde atamızın huzurunda Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için kurucusundan kullanıcısına kadar bundan sonra da her daim Türk polisi adam gibi liderlerin, adam gibi devlet adamlarının hep daim arkasında olacaktır. Biz de bunların mensupları olmaktan Türk polisi olmaktan şeref duyuyoruz, onur duyuyoruz gününüz her gün bizim günümüz.10 Nisan sadece temsili bir gün onun için deliye her gün bayram polise her gün bayram. Allah milleti dimdik onurlu ve şerefli ayakta kalmayı nasip etsin. Siz destek olun biz de sizin için her gün var olalım” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa