Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Polis Teşkilatının 173. yıldönümü dolayısıyla Alaçam ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İlçe Emniyet Amiri Kenan Bıyık'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program İlçe Emniyet Amirliğinde devam etti.

        Kaymakam Oğuz Alp Çağlar burada yaptığı konuşmada, "Türk milletinin can ve mal güvenliğini sağlamak adına büyük bir fedakarlık örneği sergileyen, karşısına çıkan tüm zorlu şartlara rağmen azim, kararlılık ve cesaretle mücadelesini ortaya koyan Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yılını kutluyorum"dedi.

        Program yapılan ikramlarla son buldu.

        Programa Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız, İlçe Jandarma Kom. Vekili J. Kd. Bçvş Murat Demirel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, emniyet mensupları ve mahalle muhtarları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa