Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

        Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, mesajında emniyet mensuplarının yaptıkları mesleğin çok zor olduğunu ama zorluğu kadar da onurlu bir görev icra ettiklerini belirterek, 10 Nusan Polis Haftasını kutladı. Başkan Kılıç mesajında, "Milletimizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve fedakarca mücadele veren tüm emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum” dedi. Başkan Kılıç, yayımladığı mesajında, “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakarca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı mensuplarının 173. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefakarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Kuruluşunun 173. Yıl dönümünde, bu heyecanı onlarla paylaşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz. Polis teşkilatımızın her mensubu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözünden hareketle görev esnasında hassasiyeti elden bırakmamıştır. 'Polislerimiz bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar bilgili, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Bu sözü iyi analiz ettiğimizde polislerimizin günlük hayatımızın her yerinde bize ne kadar yakın olduğunu görebiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 173. yılında tüm emniyet mensuplarımızın polis haftasını kutlarken görevi başında şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa