Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Muş’un Malazgirt ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası törenle kutlandı.

        Malazgirt Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen tören, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. İlçe Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap ve emniyet mensuplarının katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

        Burada konuşan İlçe Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü buruk bir şekilde kutladıklarını belirterek, “Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle kutlamalarımızı çelenk sunumu ile sonlandırdık. Türk Polis Teşkilatı dün olduğu gibi, bugün de, yarın da bu milletin huzur ve güvenliğinin temin için özveri ile çalışmaya devam edeceğini, bu uğurda gerekirse canlarını feda etmekten kaçınmayacaklarını herkesin bilmesi lazım. Ülkemizin barışı, huzuru için canını seve seve veren şehit polislerimizi rahmetle anıyorum ve yaralı polislerimize de şifa diliyorum. Şehit aileleri her zaman başımızın tacıdır. Polisler ve onların değerli aileleri, aynı şekilde başımızın tacıdır” dedi.

        Daha sonra Malazgirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve okulları ziyaret ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa