Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyespor Kulübü’nün voleybol yetenek taramasından geçen 870 filenin sultan adayı, düzenlen törenle formalarını aldı ve voleybol eğitimlerine başladı.

        Kepez Belediyespor Kulübü’nün futbol ve basketboldan sonra başlattığı voleybol yetenek taramasından geçen 870 kız öğrenci için Voleybol Yetenek Taraması Forma Dağıtım Töreni düzenlendi. Kepez’in dört bir yanındaki 54 okuldaki 7 bin 40 öğrenci arasından antrenörler tarafından seçilen öğrenciler, velilerinin de katılımı ile Erdem Bayazıt Kültür Merkezi düzenlenen törende bir araya geldi.

        Voleybol Yetenek Taraması Forma Dağıtım Töreni’nde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılan çalışma ile neyi amaçladıklarını öğrenci ve velilerine anlattı. Kepez’in başkanı olarak en büyük amacının şehrin çocuklarını geleceğe güçlü bir şekilde taşımak olduğunu belirten Tütüncü, “Çocuklarımıza yaşadıkları şehirden mutlu olabilecekleri sosyal aktivitelerin olduğu bir yaşam sunmak istedik. Zamana karşı çetin bir mücadele vererek çocuklarımızı en iyi geleceğe taşıyacak projeler yapmanın gayreti içinde olduk. Bugün geldiğimiz noktada başarılarla dolu bir tabloyu çıkarabildik” diye konuştu.

        “Başarılara imza attılar”

        Seçilen öğrencilerin dünyaya geldiği 2009 yılında göreve geldiklerinde Kepez’de voleybol takımı olmadığını hatırlatan Tütüncü, kızlara çok yakışan bir spor olan voleybol takımını kurduklarını söyledi. Günümüzde ikinci ligde mücadele eden voleybol takımının birçok başarıya imza attığına değinen Tütüncü, takımın oyuncularının neredeyse tamamının kendi öğrencilerinden oluştuğunu kaydetti.

        “İlk öğrencilerimiz başardı”

        Seçilen ilk öğrencilerin birçok başarı sağladığını anlatan Tütüncü, “Başarılı oyuncularımız, farklı şehirlerdeki takımlara transfer oldular. Kimileri özel burslu okullarda eğitim imkanı aldı, kimileri spor akademilerinde eğitimini sürdürüyor. Şimdi bunlar varken okul okul gezelim, voleybola meraklı kızlarımızı bulalım, yeteneklilerini tespit edelim, iyi bir eğitime tabi tutalım ve onlar da ablaları gibi geleceğin sporcuları olsun istedik” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa