Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 yıl aradan sonra mili takım formasına kavuşarak, Balkan Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mustafakemalpaşalı sporcu Serkan Eşsiz'i ödüllendirdi.

        2425 Mart tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 20. Balkan Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'nda Mustafakemalpaşa rüzgarı esti. Sezonun önemli organizasyonları arasında yer alan şampiyonaya milli takım formasıyla katılan Mustafakemalpaşalı karateci Serkan Eşsiz, Kosovalı rakibi Issak Currı'yi 61 yenmeyi başararak, 75 kilogramda Balkan Ülkeleri Veteran Karate Şampiyonu oldu. Takım kumite müsabakalarına da katılan sporcu, tatemideki rakiplerini 60 ve 101'lik skorlarla geçti ve takım halinde birinci olarak, ikinci altın madalyayı da almaya hak kazandı.

        Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonu Serkan Eşsiz'i, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda ödüllendirdi. Meclis'in başarılı sporcuların ödüllendirilmesine yönelik aldığı karara göre milli karateciye çek hediye eden Başkan Sadi Kurtulan, uluslararası alandaki sportif başarıların her zaman onur verici olduğunu söyledi.

        Mustafakemalpaşa'nın bu şampiyonada en iyi dereceyle temsil edildiğini dile getiren Başkan Kurtulan, "Sporcumuzu, meclisimiz adına bu önemli başarısından dolayı kutluyorum. Her zaman olduğu gibi sporcularımızı maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

        Bu yıl ilk kez veteran kategorisinin dahil edildiği şampiyonada zafere ulaşan Kaplan Spor Kulübü'nün milli karatecisi Serkan Eşsiz ise gençlere örnek olmak istediğini belirtti.

        Eşsiz, "10 yıl aradan sonra milli takım formasına kavuşmak ve bunu madalya ile taçlandırmak beni çok mutlu etti. Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz de bu jestleri ile desteklerini yinelediler. Başarımız, sporun 35 yaşından sonrada yapılabileceğini gösterdi. Bu gençlere örnek olacaktır. Gençlerimiz asla spordan vazgeçmesin. Milli takım forması altında yeni hedeflere ilerlemeye, ulusal ve uluslararası spor arenasında Mustafakemalpaşa'yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa