Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Niksar ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

        Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen çelenk törenine, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, daire amirleri siyasi parti temsilcileri ve polis memurları katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tekcan'ın Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

        İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tekcan polis teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını belirterek,"Devletin temel görevlerinden biri de ülkemizde huzur ve güveni sağlamak, vatandaşımızın can ve mal emniyetini korumaktır. Ancak halkıyla bütünleşmemiş, onun güvenini kazanmamış hiçbir teşkilatın başarılı olamayacağının bilinciyle her fırsatta halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Güvenlik hizmetlerinin sunumunda halkın katılımının en üst düzeyde gerçekleşmesi ve alınan önlemlerin kamu vicdanında kabul görmesi bizim için büyük önem taşımaktadır. Çünkü çağdaş güvenlik anlayışı suçun olumsuz şartlar sonucu işlendiğini kabul etmekte ve suça iten şartların kaldırılabilmesi için halkın katılımını öngörmektedir. Halkıyla bütünleşmiş polis teşkilatı olarak her ne şekilde ve şartta olursa olsun, halkımızın huzurunu ve güvenliğini tehdit eden hiçbir harekete katiyen müsamaha göstermeyip, her türlü bölüü terör, gençliğimizin belası uyuşturucu ve trafik terörü başta olmak üzere bütün suçlarla mücadelemiz aralıksız ve sonuna kadar ülkemizin her tarafında olduğu gibi Niksar'ımızda da devam edecektir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa