Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve belediyesi meclis üyeleri, CHP Adıyaman İl Başkanlığı görevine seçilen Deniz Çakmak ile yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

        Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, belediyesi meclis üyeleriyle birlikte, CHP Adıyaman İl Başkanlığı görevine seçilen Deniz Çakmak ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

        CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş’un da hazır bulunduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Kutlu, yapılan seçim sonucunda CHP İl Başkanlığı görevine seçilen Deniz Çakmak ile yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulunmak amacıyla ziyaretin gerçekleştirildiğini dile getirdi.

        Başkan Kutlu, “Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlarımızla yöneticilerine sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki, göreve geldiğimiz günden bugüne belediyemizin kapılarını tüm halkımıza açtık. Parti farkı gözetmeksizin tüm halkımıza hizmet edinmeyi kendimize şiar edindik. Bu bakımdan tüm partilerle sıcak bir diyalog içerisindeyiz. İnşallah bundan sonra da Adıyaman’ımızı daha ileriye götürmek için tüm partilerimizle diyaloglarımızı en iyi şekilde sürdürüp, ilimizi kalkındıracağız. Bu vesileyle Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevine seçilen, eski belediye meclis üyelerimizden Deniz Çakmak’ı ve yönetimini bir kez daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

        CHP İl Başkanı Çakmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimiz hizmet için bu görevlerde bulunuyoruz. Biz muhalefet partisiyiz belki ama yapıcı muhalefet yaparak, ilimizin kalkınıp gelişmesine katkı sunmak istiyoruz. Yapılacak olan her güzel hizmeti takdir edeceğiz. Nazik ziyaretinden dolayı Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa