Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi, Sezai Karakoç Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Ahmet Sarıkaya Caddesi’ni toplam 3 bin 355 ton asfaltla kaplayıp, ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Sarıçam ilçesinde ulaşımı sırtlayan üç ana arterde asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Toplam uzunluğu bin 80 metreyi bulan Sezai Karakoç Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Ahmet Sarıkaya Caddesi’ni yaklaşık 3 bin 355 ton sıcak karışım bitümlü asfaltla kaplayan Büyükşehir ekipleri, ulaşımı daha güvenli ve daha konforlu hale getirdi.

        4 yılda 350 kilometre asfalt yol, 2 bin 100 kilometre sathi kaplama yol, 1 milyon 120 bin metrekare kilitli parke taş uygulaması gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, Sarıçam halkının ulaşım sağladığı önemli güzergahlardan Sezai Karakoç Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Ahmet Sarıkaya Caddesi’nde asfalt çalışmasına girişti. Toplam uzunluğu bin 80 metreyi bulan bu yollar, yaklaşık 3 bin 355 ton asfalt kullanılarak yenilendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa