Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Soma ilçesinde 274 adet J plakalı otobüs ve minibüs ile 32 adet ticari taksiye güvenlik kamerası takılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesinin İçişleri Bakanlığı ile yaptığı çalışma sonucunda gerçekleştirilen ihaleyi kazanan firma yetkilileri Soma’da ticari araç sahiplerini bilgilendirmek için bir toplantı düzenledi. Soma Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya oda başkanı Dursun Solak ve çok sayıda araç sahibi katıldı. Başkan Solak, "Soma’da servis çeken kayıtlı 274 aracımız var. Bu araçlara toplam 5 kamera takılacak ve bunun maliyeti 3 bin 150 TL. 32 ticari taksimiz var. Taksilere 3 kamera takılacak maliyeti ise 3 bin TL. Araçların ön ve arka tarafına takılacak kameralar sabit olacak 7/24 30 gün süreyle kayıt yapabilecek" dedi. Başkan Solak, kamera takma zorunluluğu için son sürenin 30 Ağustos 2018 olduğunu hatırlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa