Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında İzmit Kültür Tepesi'nde gerçekleşen törenin ardından ve şehitlik ziyaret edilerek dualar okundu.

        Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende Kocaeli il Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin yanı sıra Kocaeli İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Şahin ve emniyet mensupları hazır bulundu. Tören Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından anıta çelenk bırakan protokol, daha sonra Bağçeşme'de bulunan şehitliği ziyaret ederek şehitlerin mezarları başında dua ettiler. Törenler toplu fotoğraf çekimleriyle törene son verildi.

        Gercekleştirilen törenin ardıdan konuşan Kocaeli il Emniyet Müdürü Necati Denizci, "Teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yıl dönümünü gururla kutlamaktayız. Daha nice 100 yıllara temennisiyle. Zor süreçten geçtiğimiz şu günlerde, özellikle darbe olayından sonra teşkilatımızın dik duruşu ve bundan sonra Cumhuriyetimize sahip çıkışımız sonsuz şekilde devam edecektir. Büyüklerimizle birlikte güzel hizmetimizi vatandaşımızı gözeterek, cumhuriyetimizin nice yıllarını kutlayacağımızı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun" dedi.

        İzmit Kültür Tepesi'nde düzenlenen törenin ardından emniyet mensupları İzmit'in Bağçeşme Mahallesi'nde bulunan Polis Şehitliği'ne gitti. Polis Şehitliği'nde ayrıca düzenlenen törene törende Kocaeli il Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Şahin ve Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Fevziye Camii imam hatipi Halit Es'in Kur'an Tilaveti okumasıyla törene son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa