Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla görevi başındaki polisleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

        610 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü kapsamında sabahın ilk ışıkları ile birlikte Altınordu ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan polis uygulama noktasını ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, görevi başındaki polislerle bir araya geldi. Burada görevli polislerle tek tek selamlaşan Başkan Tekintaş, tüm emniyet mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı. Polislerle bir süre sohbet eden Başkan Tekintaş, daha sonra birlikte kahvaltı yaptı.

        Gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ülkenin birliği, beraberliği ve güvenliği için çalışan tüm polis teşkilatına teşekkür etti. Gecegündüz demeden görev yapan polislerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ve kahvaltı sofrasında bir araya geldiklerini dile getiren Başkan Tekintaş, “Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü tebrik ediyorum. Bu ülkenin geleceği, birliği, beraberliği ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu özel günde polislerimiz ile kahvaltı sofrasında bir araya geldik. Bu özel günü her yıl güzellikler içerisinde kutlamayı temenni ediyor, görevi başındaki tüm polis teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

        Güzelyalı Mahallesi ziyaretinin ardından Cumhuriyet Mahallesi ve Eskipazar Mahallesi'ndeki polis uygulama noktalarını da ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, buradaki görevli polislerinde 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa