Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol takımı, evinde konuk ettiği İzmir Karşıyaka Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol takımını 9941’lik skorla yendi.

        Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’de mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol takımı, hafta sonu evinde İzmir Karşıyaka Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol takımı ile karşılaştı. Başhakem Rıdvan İnağ, birinci yardımcı hakem Mahir Demirer ve ikinci yardımcı hakem Mustafa Tunç üçlüsünün yönetimindeki müsabaka saat 12:00'da İskele Spor Salonunda başladı. Maçın her bölümünde üstünlüğü elinde bulunduran Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol takımı, rakibi İzmir Karşıyaka Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol takımını 9941’lik skorla yenmeyi başardı.

        Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, 9941'lik İzmir Karşıyaka Bedensel Engelliler Spor galibiyetiyle emeği olan bütün sporcularını cani gönülden kutlandığını söyledi. Hedefe ulaşmak için önlerinde 4 kritik maç kaldığını ifade eden Baykara, "İnşallah bu maçlarımızı da kazanarak hedefimize ulaşırız” dedi.

        Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2. Liginde mücadele ettiklerini ve 3’üncü sırada olduklarını ifade eden Baykara, “İlk 3’e giren takımlar 1. Lige çıkacaklar. Geriye 4 maçımız kaldı ve 4’ü de final maçı gibi. Bu hafta ligin 2. sırasında yer alan Aydın Büyükşehir Belediyesi takımıyla deplasmanda maçımız var. Ondan sonrada lig lideriyle evimizde oynayacağız. Bu yıl bizleri destekleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e teşekkür ediyoruz. Ayrıca İstanbul Vanlılar Federasyonu Başkanı Fevzi Donat ve ekibine ayrıyeten teşekkür ederim bizleri yakında takip ediyorlar ve ilgileniyorlar. Önümüzdeki sezon İnşallah 1. Lige yükselir ve gereken destekleri bulursak, ilimizi ve engellilerimizi daha da iyi temsil edeceğiz. Destek varsa engel yok. Bu mücadeleyi ortaya koyan bütün sporcularımı cani gönülden kutluyorum” diye konuştu.

        Birçok eksik ve sıkıntılarının olduğunun altını çizen Baykara, “Spor yaptığımız salonunda birçok eksik var. Bunların giderilmesini ve spor sandalyelerimizin eksikliklerinin giderilmesini istiyoruz. Takımımızın Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve ekibi tarafında belediye bünyesine alınarak desteklenip profesyonel ve disiplinli bir sekilde spor yapma imkanı verilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa