Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası törenle kutlandı.

        Yüksekova Emniyet Müdürü Haluk Baş ile beraberindeki polislerin Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’yı makamında ziyaret etmesinin ardından hükümet konağının önünde tören yapıldı. Burada Emniyet Müdürü Baş tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törende konuşan Müdür Baş, “Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan her türlü saldırıda, şer odakları karşılarında bizleri bulacaklar. Asla hain emellerine ulaşamayacaklar. Bizler, siz değerli vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve güven duygusu ile Yüksekova’da güvenliği sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

        Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ise, Türk Polis Teşkilatının 24 saat dağda, taşta görev yapan bir teşkilat olduğunu, bundan sonra da insanların huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

        Törene Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, muhtarlar, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, polis ve öğrenciler katıldı.

        Tören, Yüksekova Polisevinde verilen kokteylle son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa